Ce spun cititorii


testimoniale

”Felicitări pentru carte, m-a ajutat enorm! Eu tocmai am luptat cu această boală, acum sunt bine; în timpul chimioterapiei citeam cartea, m-a ajutat psihic și mi-a dat curajul să merg mai departe. Acum e totul bine și vă mulțumesc că ați apărut în viața mea atunci când trebuia! Revin încă o dată cu laude, cartea merită citită de oricine, nu e legată neapărat de cancer! E superbă!!!”

Carmen Tuțu


”Atins de sufletul autoarei, aud printre rânduri ţipătul tăcut al părinţilor mei, morţi de cancer cu decenii în urmă. Fiindcă pentru Rosana Nedelciu „boala este ochiul rănit al lui Dumnezeu‟, pentru mine timpul în care lecturez cartea e o călătorie pe lacrimi către lumina vindecătoare din acel ochi. Îmi imaginez că oricine are un destin asemănător cu al mamei autoarei vede cartea ca pe o hartă către acest tip de lumină, iar pe autoare, ca pe un apostol care pe durata călătoriei sporeşte curajul şi puterea de a lupta pentru viaţă.”

Constantin Gligore


”O carte pe care v-o recomand! O carte pe care am ,,devorat-o” filă cu filă în câteva ore și pe care o voi reciti pentru că este o carte pentru suflet, pentru copii și părinți, pentru oameni bolnavi, pentru oameni fără probleme de sănătate, pentru oameni în căutare de răspunsuri.

Vă spun sincer că ,, mi s-a făcut pielea de găină”, m-am cutremurat, m-am bucurat și m-am întristat în același  timp citind această carte. O CARTE CARE TE VINDECĂ! Ne vindecă de nepăsarea pentru aproapele nostru, ne învață că nimic pe lumea asta nu e mai important decât IUBIREA, AJUTORUL DAT CELOR AFLAȚI LA NEVOIE , BUNĂTATEA ȘI GÂNDIREA POZITIVĂ! O carte pe care îți vei dori să o citești și să o recitești … si iar să o recitești. MULTUMESC DIN SUFLET AUTOAREI ROSANA NEDELCIU!”

Elena Baboi


”De mult nu am mai trăit sentimentul că nu pot lăsa o poveste să plece de sub ochii mei. Nu pot spune carte, i-aș lua din lumina și din iubirea pe care am simțit-o cunoscând-o pagină cu pagină. M-a cuprins sufletul ei, emoția ei, starea ei, iubirea din ea, ea în sinele ei.

Mâine este ziua mamei și abia aștept să îi transmit ce am învățat astăzi, acum, din “minunea” pe care am citit-o. Îți mulțumesc!”

Cristina Andreea Mihalcea


”M-a emoționat foarte mult, mi-a mers la suflet 100%, dar nu doar atât. A mai fost ceva special, fiindcă m-a transpus în starea aceea pe care o dobândesc atunci când meditez sau când mă rog.”

Cătălina Dobre


”Sunt minunate generozitatea și curajul tău de a scrie cartea!  Felicitări!  Câtă dăruire și iubire și angajament, o călătorie de evoluție care ne inspiră pe toți.  Într-adevăr, cartea nu e numai pentru cei care au o luptă de dus cu cancerul, e pentru noi toți care trăim neprezenți și împovărați, din motive mai mici sau mai mari, nu știm alt mod de a fi.”

Mihaela Burilă


”Cu bucurie în suflet vă spun că sunt onorată că această carte a ajuns în mâinile mele și acum o pot pune pe rafturile librăriei noastre.”

Cristina Lica (proprietar librăria Syntagma)


”Citind această carte, mi-am asumat vindecarea spiritului, atacat în trecerea prin timpul meu de frici și neputințe; am înțeles că IUBIREA doar dăruiește CURAJ și PUTERE să descopăr autenticul pe care apoi să îl eliberez prin EVOLUȚIE.”

Elena Avram


O carte necesară și, după caz, un cadou util cum rar găsim

Ambii mei părinți au părăsit timpuriu această lume chinuiți de cancer. Am multe gânduri care mă întunecă legat de ce aș fi putut face atunci, cum ar fi fost mai bine să mă port, cum să trăiesc acei ultimi ani, luni, săptămâni, zile ore și poate chiar minute din viața lor. Cartea Rosanei Nedelciu este scrisă cu emotie și, pe lângă faptul că ajută să înțelegi cum poți pansa deopotrivă rănile bolnavului și pe cele sufletești ale îngrijitorului, încurajează și în privința luptelor cu sistemul de sănătate (si reprezentanții lui), un sistem care ar trebui să fie mai blând cu acești oameni loviți de soartă. Ajută să răspunzi și să faci față multora dintre întrebările care abundă într-o astfel de perioadă: să urmezi sau nu tratamentul foarte agresiv, să cauți a doua și a zecea opinie, cum să gândești tratamentele alternative. Te ajută să trăiești în candoare și iubire vremuri care, altfel, sunt privite și simțite de noi ca fiind devastatoare.

Dacă știi pe cineva care are o astfel de provocare în familie, merită efortul de a-i dărui sau de a-l îndruma către această carte.”

recenzie semnată de Nicolae-Iordache Iordache, autorul cărților ”Cine ești tu, doctore?” și ”RePrezintă!” 

Pentru textul integral al recenziei, mergi aici.


”De-a lungul a 12 îmbrățișări am aflat drama a două luptătoare , mamă și fiică, în căutarea LEACULUI. Între Barba Albă a Bătrânului și Halatul Alb al Medicului, au căutat cu speranță și încredere, dar și îndoieli și dezamăgiri, calea către viață. Revolta împotriva unui sistem medical el însuși bolnav, neputința, sau suficiența medicilor, a condus la căutarea acelui sine capabil de o legătură cu divinitatea salvatoare. Între acestea, îmbrățișările Rosanei mi-au făcut cunoscute toate căile de urmat, de la terapiile alternative la dialogul sufletului cu Dumnezeu.”

Adrian Vișinescu


””Mama e iubire, de ce-mi vorbiți de cancer?” este o carte care îți pune oglinda în faţă şi te determină să-ţi pui întrebări legate de cum ai plecat la drum – la marele drum al vieţii – şi ce a mai rămas din visurile şi idealurile tale. Prin cartea ei, Rosana iţi aduce aminte să-ţi faci o revizuire a vieţii tale, să vezi ce anume contează mai mult pentru tine, ce oameni preferi să ai lângă tine. Mai ales că noi suntem generaţia care fuge de realitate. Şi fugind de ea, fugim de noi înşine, de partea noastră sensibilă, care, de fapt, ne arată frumuseţea. Ajungem să fim superficiali.

Recomand cartea Rosanei tuturor oamenilor. Îi va ajuta să revină la frumosul interior, la frumosul ăla pe care îl avem cu toţii în noi, şi trebuie doar să ne aducem aminte de el şi să nu ne fie frică să-l arătăm celorlalţi. Cartea Rosanei este un îndreptar pentru suflet.”

Flavia Cazacu


”Deși eu nu am trecut printr-o astfel de încercare, sunt mamă la randul meu și am reușit să înțeleg o parte dintre momentele Rosanei fără să fiu în locul ei. Este o carte scrisă frumos și ușor despre un moment greu și dificil de trecut. O recomand chiar și celor care nu trec prin astfel de momente. Succes Rosana și eu personal aștept și următoarea ta carte!”

Andreea Zbîrcea


”Poate nu întâmplător se întâmplă anumite lucruri într-un anumit moment. În prima zi de Paște am terminat de citit cartea. Atunci când am ajuns la îmbrățișarea de aproape de Paște, am plâns, pentru că am simțit așa de mult și de intens fiecare cuvânt, și parcă trăiam și eu momentele din carte, cu emoție și religiozitate. Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat să mă surprindă așa de tare și frumos.

Sunt convinsă că mama Rosanei este un înger acum, un înger mândru de fiica sa!”

Roxana Stanciu