A opta îmbrățișare


Of, sistemul! Sistemul care ar fi trebuit să fie creat ca să ajute e, și el, din păcate,  tot o luptă. O luptă cu umilința pentru recuperarea demnității umane pe de o parte, iar pe de alta, cu indignarea de a vedea că sistemul la care ai contribuit financiar toată viața îți spune că nu are resurse pentru tine acum, când ai nevoie.

În numele pacienților bolnavi de cancer care duc și această luptă, De parcă diagnosticul în sine nu ar fi fost de ajuns, cea de-a opta îmbrățișare din ”Mama e iubire, de ce-mi vorbiți de cancer?” vorbește cu sinceritate despre realitatea sistemului medical din România. Despre cum nu mai merge așa. Despre cum s-ar putea îmbunătăți. Cu aceeași sinceritate și delicatețe, te avertizează și asupra capcanei financiare din spatele sistemului privat.

Pentru cei care nu au resurse ”extra”, pentru cei care nu au cunoștințe care să le promoveze campanii de strângere de fonduri, pentru cei ale căror cauze nu apar la televizor. Pentru oameni normali, ca mine  și ca tine, care merită  – ȘI EI – aceeași șansă la vindecare.

Începând cu pagina 93.


Comandă aici sau detalii suplimentare aici.