A zecea îmbrățișare


Dacă această carte s-ar fi numit ”Cum să te vindeci de cancer” sau ”12 pași pentru vindecarea de cancer”, ar fi avut nu sute, cum are acum, ci zeci de mii de ”fani” pe Facebook. Imaginea ei, cu câte un citat bine ales scris cu litere de-o șchioapă, sau un îndemn de a da share – iar dacă nu, să îți fie rușine că nu ajuți, să te simți vinovat, să te simți oricum și orice te forțează să dai share! – ar fi făcut deja înconjurul lumii virtuale.

Sufletul vorbește. Așa se numește cea de-a zecea îmbrățișare a cărții, și conține două capitole: Dialogul Interior și Dumnezeu.

Parcurgându-le, veți înțelege harul acestei cărți care nu are de-a face cu marketingul, care nu se joacă prostește cu noțiuni ca ”șoc și groază”, ”miracol! uite cum s-a vindecat!” sau ”Dumnezeu a apărut într-un cartof!”

Și, din feedbackul pe care l-am primit până acum, veți mai înțelege ceva ce ține de intimitatea voastră, un ceva al vostru care pare să se trezească și să vrea să vorbească, și el, odată ce citiți acest capitol.

Descoperiri frumoase vă doresc!

Începând cu pagina 127.


Comandă aici sau detalii suplimentare aici.